16 Ekim 2012 Salı

iki menekşe arası

 yeni menekşem rengi muhteşem:))Küçücük daha inşallah büyüyecek,saksı saksı çoğalacak:)Praktikerden çok ucuza aldık.Başka bir çiçek daha vardı aklım onda kaldı..
 yuppi yeyahe!!! artık Konya 'da da  eski burda dergileri bulabiliyorum.Rampalı çarşıda Burkay sahafta eski sayıları bulmanız mümkündür efendim:)Ben şimdilik bunu aldım ,çünkü istediğim yıllara ait olanlar çoktan bitmiş:(Yeni partinin gelmesini dört gözle bekliyorum.


Benim yıpranmış tatlı menekşem.
 Africa Menekşe bakımı:
Direkt güneş ışığından koruyunuz.
Toprak yüzeyinden suleyınız.
yapraklarına su püskürtmeyiniz.
Ayda bir kez sıvı gübre veriniz.
Oda sıcaklığında tutunuz.

4 yorum:

huuuubakbi dedi ki...

en sevdiğim çiçektir ömrü uzun olsun

nisamla dedi ki...

mmerhaba bu menekşenin aynısından var bnde soluk bir yapraktı mor menekşemin yanına ekmiştim tuttu taşınma telaşında unututm bnde onu mor menekşem baskın çıkmış bu pembişim sararmış solmuş:(
gecen hafta yeni toprak ve saksı aldım hemen ayırdım ama çok soluklar umarım canlanır sizin menekşenizi görünce çok üzüldüm çok güzel duruyor inşalah bnm menekşemde canlanır sevgiler

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

menekşen çok güzel maşallah.

eski burdalarda daha çok model oluyor.
Canım birde bunların yıllık özel sayıları oluyor bulursan onları tercih et içinde çok daha fazla model var. denk gelsem İzmir de ben alacağım:)

kedicibasi dedi ki...

inşallah mor menekşe:)


Sevgili Nisamla İnşallah canlanırlar bence de çok güzel bir rengi var.Çok narinler dikkatli olmak lazım:)

Örgüçantam Evet eski burdalar daha dolu şimdi reklem çok model az.Burada bulabilir miyim bilmiyorum ama varsa kesin alırım:)İnşallah:))