17 Şubat 2011 Perşembe

etsiz çiğköfte,fransız köpek v.s.

bugün birkaç fatura yatırmak için avm.ye gittim.Gitimişken de dolaştım mağazaları teker teker...Birşey almadım ama bir mağazanın vitrini çok komiğime gitti.Vitrine kocaman kocaman bitiriyoruz%50 indirim yazmışlar ,vitrinde duran mankenlerin hepsi de vaziyette:))Dedim indirim de ne indirimmiş ama!!Mankenlere bile giyecek birşey bırakmamışlar:))) Fotosunu çekecektim utandım ,şimdi şu kapalı halimle mankenlerle dolu vitrini çekersem elalem ne der:))Ben de hayatımda ilk defa çaktırmadan foto. çektim.Sanki tel. ile birini arıyormuş gibi yapıp üstteki ucubik foto. çektim .Dikkatli, bakarsanız görürsünüz olayı!!:))
Neyse efendim, yine o çamurlu yoldan eve gelip beni mutlu eden çiçeklerin de foto.çektim:)
Bir de bugün ne yapmışım yemek olarak:)Etsiz çiğköfte ve uyduruk parfemsi tatlı.

Çiğ köftenin üstüne tıklarsanız tarifi alırsınız,ben oradaki miktarlardan biraz az yaptım iki kişiye fazlasıyla yetiyor.Bu ikinci yapışım aynı tarifi ve ikisi de güzel oldu.
Parfemsi şeye gelince tamamen uyduruk.Krem şanti,bir paket petibör,biraz da pandispanya parçaları.Misafirlerim için yaptığım pastanın kekinden artanını saklamıştım değerlensin diye bütün malzemeleri karıstıdım ve kaşık kaşık alarak hindistan cevizine batırdım böylece abidik şekilli ama tatı süpper bir hafif tatlımız oldu.Üzerine de dr. oetkerin süsleme glazürlerinden sıktım.Bu ürürnü ilk defa denedim ama pek sevdiğimi söyleyemem .Tadı orta ne iyi ne kötü.Ama önemli olan glazürleri tüplerin içine koymuşlar ve onları sıkarak çıkartmak çok zor oldu tüp patlıcak diye korka korka tüm gücümü kullanarak ancak bu kadar süsleyebildim.
kaynak
ayrıca fransız bir köpek de temaşa etti bu çeşmim:)Şaka değil gerçekten! A.v.m. den çıktım .bir ses duyuyorum.Çocukların oyuncakları olur ya sıktırdıkca cıyyık cıyık öter.Çocuğun biri oynuyor sandım ama adamın biri çeketinin cebinden öttürüyordu.Köpeği için yapıyormuş:)) Adam yanındakiler ona bakınca bağıra bağıra ''bu köpek fransız kuçu kuçudan falan anlamaz'' diye.Bildiğin kaniş cinsi süslü şey!!Müşerref oldum fransız kaniş!!:))