6 Temmuz 2011 Çarşamba

pantolon



eşim için yapmış olduğum pantolon. Kalıp yine burda dergisinden .Burdalarda erkekler için kalıplar her zaman çıkmıyor.Hangi senenin kalıbı olduğunu hatırlamıyorum.Saolsun eşim beğendi:)Şimdi benden takım istiyor.Tek problem ütüsü kumas buruşmuyor ama ütü de tutmuyor,her giymek istediğinde ütülemek gerekiyor:((

6 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık canım Eşin de sağlıkla giysin bende burda kalıptan bir kaç sene önce bir kumaş pantolon kalıbını kullanarak kot pantolon dikmiştim oğluma.
çok güzel ve dikkatli çalışmışsın tebrikler

kedicibasi dedi ki...

teşekkür ederim örgüçantam:))hocamız saolsun çok titiz

Rumeysa dedi ki...

merhabalar..
Kömürümüzle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.. Ne yazık ki onca uykusuzluğumuza,çabamıza rağmen Kömürümüzü kaybettik bu sabah..:( O küçücük bedeni uyum sağlayamadı annesiz hayata.. Mutlu günler,ilginiz için tekrar teşekkürler..

kedicibasi dedi ki...

:((çok üzüldüm.bazı insanlar vicdanlarını nerede bırakıyorlar acaba.Nice yavruları annesiz,nice anneleri yavrusuz koyuyorlar:((

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Pes doğrusu.Erkek pantolonu dikmek cesaret ister.Beyaz giymek gibi.Tebrikler canım.
Sevgiler:)

Rumeysa dedi ki...

Merhabalar..:)
bugün yine viyaklamayla karışık miyavlamaları duyduk evimizden. Çocuklar minik bir pisiyi bir kutuya koymuşlar bakmaya çalışıyorlar, biz de önceki seferde çok üzüldüğümüzden getirmeyin bize dediğimiz için getirmemişler. Ama sesi duyunca dayanamadık,beslemeye aldık. 2-3 haftalık, gözleri yeni açılmış. beyaz,kuyrugu ve başı siyahlı. bizim evin maskotu oldu daha bir saatte ve aklımıza siz geldiniz.Biz karnını doyurduktSahiplenmek isterseniz mail adresim: rumeysa_89@hotmail.com sevgiyle.. :)