30 Mart 2011 Çarşamba

eteğim benim



 merhaba arkadaşlar ben bir süredir gittiğim dikiş kursunda işte bu maxi eteği diktim. Model 2009 burda,ama ay hangisiydi unuttum. ÇOk güzel bir model severek kullanıyorum.Acele foto. çektiğim için böyle tam görüntü yok ama inşallah şu an elimde olan gömleğimi bitirebilirsem bir toplu gösterim yaparım.Topu tpou 3 şey :)) .Ama olsun onlar benim yavrularım:) ben diktim bir tanesi bin tane görünüyor benim gözümde:))
Dikişte en gıcık olay bence bol teğel almak..Sizce hangisi?Bu arada YGS sınavına girdim.Hem de hiç çalışmadan bakalım .barajı aşsam yeter.Bu seçimlerde ben ce bu baraj işini de kaldırmalılar.olmuyor böyle:)))

7 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık canım benim dağlıkla giy inş.

ben ince şifon tarzı olmadıktan sonra hiç teyel dikişi yapamam hiç sevmiyorum biraz elin alışınca en azından spor şeylerde ve kalın kumaşlarda sende pratik kazanırsın.
sevgiler

kedicibasi dedi ki...

aman örgüçantam ben de hiç sevmiyorum ama el mahkum:) Şu an koca bir pardesü beni bekliyor teğel için:((

dikisdersi dedi ki...

kaç aydır ders alıyorsunuz kedici başım merak ettim ,etegin de çok hoş güle güle kullan

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Tam görüntüsünü bekliyorum canım.Bende dikiş kursuna gittim ama dikişi hiç sevmiyorum.Dolayısıyla bol teğelde çok sıkıcı gerçekten.Eline sağlık.
Sevgiler:)

kedicibasi dedi ki...

şanslım ben seviyorum da teğeli ııh svemedim.Ama teğelle daha düzgün oluyor dikişler.

dikiş dersim şübat ayını son haftası başalmıştık henüz az diktim .seviyorum dikişi.Sizin gibi güzel işleri evde kendim yapmak istiyorum.Bu arada burda dergisi cennetindeyim:))

dikisdersi dedi ki...

nasıl burda dergisi cenneti ,kurstakilermi ,yoksa alabildigin bir yermi var ,birde ne diyecektim ,ben seni sayfamın blog izleme listeme alamıyorum rss lerin kapalı sanırım

kedicibasi dedi ki...

yok nerdee ben de arıyorum ama bakalım konyadaki sahaflardan bulabilirsem. galiba birkaç 1980 lere ait varmış.gidip bakacağım .kurstaki dergilerden bahsediyorum.Rss ayarlarıyla hiç oynamadım ama yine de kontrol edeyim beni izlemek istemene çok sevindim teşekkürler..