19 Ağustos 2009 Çarşamba

ödülüm:))

sevgili maydonoz beni kreativ blog ödülüne layık görmüş kendisine çok teşekkür ediyorum.ödül almak gerçekten gurur verici bir duygu.Ben de 7 arkadaşıma yollamalıyım bu ödülü. dah çok kişiye yollamak isterim ama kural böyle:)(b.k.z.Ödülün kuralları)
tasarımda bugün
rosamary
allımorlu
browni kedisi
içimden geldiği gibi
stil direktörü
miyozu sizlere yolluyorum ödülleri:)
kendimden enstanteneler:
1-daha 20 dakika önce arkadaşımı bindirmek için gittiğim garajda rastladığım koreli, çekik gözlü iki bayan iki erkek turistleri arabama aldım istedikleri yere bıraktım. çok tatlı teşekkür ediyorlar tükçe:)
2-çekik gözlü ve zenci insanları severim.sempatik gelirler.(belki de o yüzden yardım ettim onlara:) )
3-küçükken uçuk kaçık hayaller kurardım.misal;yolda bir kurt yavrusu bulup onu evcilleştirip mutlu mutlu yaşamak,Zeyna gibi olmak,aslan beslemek, v.s.,,,
4-acayip bir hayvan severim.bana ait bir hayvanat bahçem olsa ağzım kulaklarımda gezerim.
5- empati kurma konusuında biraz abartılıyımdır.
6-kertenkele ,sümüklü böcek beslemişliğim vardır,ama örümcekten korkarım.
7-alışverişte alamadığım elbiseden ziyade alamadığım alet-edevat,hırdavat malzemeleri aklımda kalır,
Ödülün Kuralları
1- Sizi ödüllendirene teşekkür edin.
2- Sizi ödüllendirenin blog linkini yayınlayın
3- Ödülün logosunu yayınlayın
4- 7 Yaratıcı blogeri ödüllendirin.
5- 7 Bloğun linklerini yayınlayın.
6-Ödüllendirdiklerinizi haberdar edin.
7- Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın.

6 yorum:

Suzy dedi ki...

Sevgili kedicibaşı, bana layık gördüğün bu blog ödülü için çok teşekkür ederim. Bu blog ödülünü yurt dışından bir arkadaşım bana layık görüp vermişti ve Türkiyede yayan benim zaten bu ödülü Bloğumda da görebilirsin, onu Türkçeye ben çevirdim:). Sana tekrar teşekkür ederim ama istersen benim yerime onu henüz almayan biri ile değiştirsen çok iyi olur. Ödüller motive oluyor bizim için çünkü. Paylaştıkça mutlu oluyoruz ya bizler:) Tekrar teşekkürler ve sevgilerimle.

Miyozu dedi ki...

Teşekkür ederim canım ablacım... bu arada zuzu çok şeker olmuş bayıldım vallahi:) beni unutmadığına çok mutlu oldum zuzudan sevgiler:)

kedicibasi dedi ki...

oops:) tamam değiştireyim. bu güzel blog ödülünü de ithal ettiğiniz için teşekkürler:)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım geldim sonunda!Nasılsın?Gelir gelmez ödülle karşılaştım.Yokluğumda beni yalnız bırakmadığın ve bu sıcacık ödülün için teşekkür ederim.Ödülün hayırlı olsun ayrıca...Kedimi özledim demişsin kedin senden uzak tamı?Hayvanları bende çok seviyorum ama böceklerden korkuyorum.
Hayırlı cumalar canım.

kedicibasi dedi ki...

hoşgeldin şanslı:)bende teşekkür ederim.evet malesef kedim benden uzakta.birine emanet ettim.daha doğrusu verdim.böyle olması gerekiyordu:(

Marifetli Muallim dedi ki...

kedicibaşı çok teşekkür ederim görünce nasıl mutlu oldum anlatamam başlığı görmüştüm ama nası olsa bana değildir deyip bakmamıştım mesajınızı alınca çok şaşırdım teşekkürlerrr....