13 Mart 2009 Cuma

öncesi ve sonrası:)

sonra



önce
koltuk ve kanepelerim takım değildi, bende üzerine örtmeyi sevmiyorum eşyaların.kendi koltuklarınmı kendim kapladım:)) bu arada;resimleri yanlış sırayla yüklemişim alttakiler öncesi üstteki de son hali.. umarım beğenmişsinizdir.

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok beğendim hatta bayıldım da nasıl oldu bu iş bize de anlatsanız :) zımbaladınız mı diktiniz mi????? kaç metre kumaş gitti?????? Ellerinize sağlık.

kedicibasi dedi ki...

teşekkürler buket:) oturulan yer için,7 metre; kenarlar içinde 7 metre kumaş gitti.tek tek fotolucaktım ama sonucu bu kadar beklemediğim için ve foto. makinem olmadığı için çekmedim ölçülerini aldım, makine de diktim. sonra da ellerimle koltuklara monte ettim. parmaklarım hala acıyor:). zımbalama daha kolay ve daha sağlam olur bende yoktu mecburen diktim.ama yakjında zımba alıp inşallah tekrar monte edeceğim. yapabilirsem paintte anlatmaYA ÇALIŞAYIM TABİ EĞER İSTERSEN:))

Betül dedi ki...

bravo diyorum, ah ben de becerebilir miyim ki, dünya para istiyor kaplamacılar. koltuklarım zaten yeni, açık renk aldığım için pişmanım bu yüzden değişmek istiyorum, tabi neredeyse yeni koltuk takım fiyatı istiyor kaplamacılar.

tebrik ederim

kedicibasi dedi ki...

betül biraz dikiş biliyorsan yapabilirsin. ben 70 tl ye yeniledim.sadece kumaş parası, kumaşları da uyguna aldım.:))mezurayla ölçtüm gazete kağıtlarıyla kalıp çıkardım:)

embir dedi ki...

Canım harika olmuş, ellerin dert görmesin. Yeniden hayata başlamış kanepelerin.

3prenses dedi ki...

harika ya.ellerine sağlık.

Tugba dedi ki...

tebrik ederim. Harika olmuş. İnsanın kendi elleriyle yaptığı şey daha kıymetli olur sanırım. Gerçekten çok güzel olmuşlar. Üstelik ne kadar ekonomik.

TATESAL dedi ki...

Gerçekten işte bu Türk kadını ve mükemmel başarısı,tebrikler....

orgu delisi dedi ki...

harika,süper olmuşlar başlığı okudum,yenisini aldın sandım.
çok beceriklisin,eline sağlık.
güle güle kullan.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Tebriklerr :) Koltuklarini kendin kaplaman harika bir sey :)) renkleri cok guzel olmus :) Iyi gunlerde otur :)